עוגת נוטלה עם 2 מרכיבים בלבד

שוקולד נוטלה וביצים, אלו המרכיבים היחידים של עוגת הנוטלה הפשוטה והקלילה להכנה, שאתם חייבים לנסות. במיוחד אם אתם צליאקים, שומרים על תפריט ללא גלוטן או צריכים עוגה שמתאימה לפסח. מתכון לתבנית בקוטר 20.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

5 ביצים
300 גרם ממרח נוטלה
אופן הכנה
1 הדליקו את התנור מראש לחום של 175 מעלות
2 הקציפו את הביצים השלמות (אין צורך להפריד בין חלבון לחלמון) במהירות גבוהה במשך 7 דקות, עד שהקציפה תשלש את נפחה ותהיה תפוחה
3 חממו בעוצמה נמוכה ובצלחת מתאימה לחימום במיקרוגל את ממרח השוקולד, עד שיימס ויהיה נוח לקיפול
4 העבירו את קציפת הביצים לקערה והוסיפו אליה בהדרגה ובקיפולים את ממרח הנוטלה בהרבה סבלנות
5 הכינו מראש תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה והעבירו את הבלילה המוכנה לתוכה
6 שימו את התבנית לאפייה של 30-25 דקות בחום של 175 מעלות בתנור החם. שימו לב – העוגה תתפח באפייה, ואז תאבד מגובהה ברגע שתוציאו אותה מהתנור, אל תיבהלו זה מכיוון שאין בעוגה קמח!
7 צננו את העוגה והכניסו למקרר למשך שעתיים עד לייצוב סופי.
8 פדרו באבקת סוכר ותהנו!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות