טארטלט אגוזים של אסטלה

אסטלה מלמדת אותנו להכין טארטלט אגוזים טעים שאתם חייבים לנסות בעצמכם, מתוך התוכנית "אסטלה – כיתת אומן"

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק הפריך
450 גרם חמאה
180 גרם אבקת סוכר
30 גרם שמנת מתוקה
4.5 גרם מלח
60 גרם קורנפלור
630 גרם קמח רך
למילוי אגוזים ודבש:
99 גרם סוכר
88 גרם דקסטרוז
88 גרם דבש
198 גרם גלוקוזה
88 גרם חלב
88 גרם חמאה
3 גרם אבקת וניל
3.5 גרם מלח
330 גרם אגוזי מלך קצוצים גס מאוד
אופן הכנה
הבצק:
1 במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה רכה ואבקת סוכר עד לקבלת תערובת קרמית.
2 מוסיפים אבקות ולבסוף שמנת מתוקה. מקררים.
3 מרדדים לעובי 4 מ”מ ומכניסים לרינג בקוטר 12.
4 קורצים עיגול בצק באותו הקוטר למכסה. מקררים היטב.
מילוי האגוזים ודבש:
1 ממיסים את כל הסוכרים, מוסיפים חלב, חמאה, אבקת וניל ומלח ומבשלים ל- 117-118 מעלות. מוסיפים אגוזי מלך ומסירים מהאש. יוצקים לרינגים קוטר 11 ס”מ. מקפיאים או מקררים.
אפיה:
1 מניחים בתוך קלתית הבצק את המלית הקפואה. סוגרים מלמעלה בעזרת שכבת בצק נוספת, מזגגים בביצה ואופים ב- 160 מעלות, כ- 25 דקות.
צילום: יח"צ, טארטלט אגוזים של אסטלה
צילום: יח"צ, טארטלט אגוזים של אסטלה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות