בורקיטס מגבינה ללא גלוטן
מתכון פשוט לבורקיטס ללא גלוטן, אולי לא הכי יפים אבל טעימים כל-כך
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
ל-6 בורקיטס
150 גרם גבינה צהובה 28% מגורדת/מוצרלה
150 גרם קמח שקדים
מעט מלח
פרומעז גבינת עיזים
ביצה טרופה עם מעט מים
שומשום
אופן הכנה
1 מכניסים גבינה צהובה/מוצרלה למיקרו ל 30 שניות כדי שיהיה אפשר לעבוד איתה
2 מערבבים גבינה עם הקמח עד שהופך לבצק שניתן ללוש
3 בין 2 נירות אפייה מרדדים את הבצק וקורצים ממנו עיגולים
4 בתוך עיגול מניחים מטבע גבינת עיזים ומקפלים וסוגרים היטב את הבצק
5 מברישים בביצה ומפזרים שומשום מלמעלה ומכניסים לתנור בחום 160-170 מעלות כ-15 דקות