בויאבז מרק דגים של ניר צוק

מרק דגים עשיר ומשביע של ניר צוק

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 גזרים
2 שיני שום
1 שומר
1 בטטה
2 תפוח אדמה
2 שורשי פטרוזיליה
4 בצלים
1 כרישה החלק הלבן בלבד
1/2 צרור פטרוזיליה
3 כפות שמן
1/2 ק”ג דג לוקוס מפולט (לשמור את הראש והאידרה)
1/2 ק”ג דג בורי מפולט (לשמור את הראש והאידרה)
1 בקבוק (750 מ”ל) יין לבן
2 ליטר מים
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1 חבילת רסק עגבניות
מעט קמח
אופן הכנה
1 מקלפים את הירקות וחותכים לקוביות בינוניות.
2 מחממים בסיר גדול את השמן, מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
3 מוסיפים את הירקות ואת רסק העגבניות והפטרוזיליה.
4 מוסיפים היין לבן – מביאים לרתיחה קלה יד לקבלת ניחוח נעים.
5 מוסיפים המים והדגים (פילטים,ראש, אידרה).
6 מוסיפים התבלינים ומרתיחים, לאחר הרתיחה מנמיכים האש ומבשלים כשעה.
7 מסננים המרק בעזרת מולינה ובהיעדר מולינה מוציאים את האידרה והראשים מהמרק וטוחנים באמצעות מוט בלנדר יד.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות