ניוקי תפוחי אדמה וגבינות ברוטב עגבניות
ניוקי הום-מייד מתפוחי אדמה וגבינת בורסן ברוטב עגבניות. אל תשכחו את הפרמזן מלמעלה למקסימום טעם
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לניוקי:
1 קילו תפוחי אדמה
1 ו-1/2 כוסות קמח לבן
50 גרם בורסאן בטעם פלפל גרוס
80 גרנה פדנו, מגורדת דק ( + אקסטרה להגשה)
1 חלמון
להרכבה ולהגשה:
1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן
1/2 צרור עלי בזיליקום
50 גרם גרנה פדנו
אופן הכנה
1 מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהן רכים לגמרי. קולפים ומועכים לפירה חלק לגמרי
2 מוסיפים את שאר המצרכים ולשים היטב לקבלת בצק רך מאוד
3 מוסיפים את שאר המצרכים ולשים היטב לקבלת בצק רך מאוד
4 חותכים למקטעים ברוחב 2-3 ס"מ ומקמחים בעדינות
5 מחממים סיר עם המון מים מומלחים ומבשלים את הניוקי עד שהם צפים
6 בסיר רחב מחממים את רוטב העגבניות ומכניסים פנימה את הניוקי. מערבבים 2 דקות כדי שהניוקי יספגו את הטעמים ומגישים עם גרנה פדנו מגורדת למעלה ועלי בזיליקום