ניוקי תפוחי אדמה וגבינות ברוטב עגבניות

ניוקי הום-מייד מתפוחי אדמה וגבינת בורסן ברוטב עגבניות. אל תשכחו את הפרמזן מלמעלה למקסימום טעם

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לניוקי:
1 קילו תפוחי אדמה
1 ו-1/2 כוסות קמח לבן
50 גרם בורסאן בטעם פלפל גרוס
80 גרנה פדנו, מגורדת דק ( + אקסטרה להגשה)
1 חלמון
להרכבה ולהגשה:
1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן
1/2 צרור עלי בזיליקום
50 גרם גרנה פדנו
אופן הכנה
1 מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהן רכים לגמרי. קולפים ומועכים לפירה חלק לגמרי
2 מוסיפים את שאר המצרכים ולשים היטב לקבלת בצק רך מאוד
3 מוסיפים את שאר המצרכים ולשים היטב לקבלת בצק רך מאוד
4 חותכים למקטעים ברוחב 2-3 ס"מ ומקמחים בעדינות
5 מחממים סיר עם המון מים מומלחים ומבשלים את הניוקי עד שהם צפים
6 בסיר רחב מחממים את רוטב העגבניות ומכניסים פנימה את הניוקי. מערבבים 2 דקות כדי שהניוקי יספגו את הטעמים ומגישים עם גרנה פדנו מגורדת למעלה ועלי בזיליקום

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: