ניגירי על קרח של השף יחי זינו

השף יחי זינו מכין ביחד עם השף מידן סיבוני מנת רושם מהמטבח האסייתי שאי אפשר לעמוד בפניה – ניגירי על קרח. מתוך התוכנית "ים של דגים"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

סוגים שונים של דגים נאים
אורז לסושי מוכן
ווסאבי
פרחים אכילים

אופן הכנה
1 חותכים את הדגים לצורה של ניגירי (מלבני)
2 מניחים ביחד עם נגיעה של ווסאבי מעל האורז.
3 מגישים בכלי מתאים על הר של קרח.
4 מקשטים בכמה פרחים אכילים.

בתיאבון.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות