פיצה בתוספת פטריות וטימין קלה להכנה בטאבון נינג'ה

מתכון לפיצה נאפוליטנית גרסת ניו יורק של השף מסימיליאנו עם תוספת של פטריות וטימין.

זמן הכנה
חצי שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים וחצי
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק: להתפחה באותו היום
1 קילו קמח (חבילה)
30 גרם מלח
50 גרם שמן
650 גרם מים פושרים
1.5 כפות שמרים יבשים (15 גר)
לרוטב:
עגבניות מרוסקות
סוכר
מלח
להרכבה:
גבינת מוצרלה יבשה מגורדת
עלי בזיליקום
פטריות פורצ'יני חתוכות
עלי טימין טרי
אופן הכנה
1 מערבבים את השמרים והמים עד שהכול נמס. ושופכים לקערת המיקסר.
2 שופכים את הקמח לקערת המיקסר ומתחילים לערבל באמצעות המיקסר.
3 מוסיפים את המלח והשמן וממשיכים לעבד עוד 7-10 דקות עד שהבצק נפרד מהדפנות.
4 הבצק מוכן כשהוא הופך להיות גוש אחד ומופרד מדפנות הקערה.
5 לכסות בניילון נצמד ולתת לזה לתפוח כחצי שעה
6 לחלק לכדורים של 250 ג' ולתת להם תפוח שוב בערך שעה וחצי עד לפתיחה ואפיה.
7 שופכים קמח על משטח העבודה, מניחים מעל כדור בצק ומתחילים לפתוח את הבצק.
8 מורחים מעל את רוטב העגבניות ומפזרים מעל את המוצרלה המגורדת.
9 מוסיפים מעל חתיכות פטריות ועלי טימין
10 פותחים את הטאבון ומניחים את האבן שמוט על רצפת הטאבון
11 מכוונים את הטאבון לתכנית פיצה ניו יורק למשך 8 דקות.
12 מכניסים את הפיצה לטאבון
13 לאחר 8 דקות הטאבון מצפצף ומודיע לנו שהפיצה מוכנה, מוצאים את הפיצה.
14 מוציאים את הפיצה מהטאבון ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם