סופגניות ניו אורלינס – בנייהס

מתכון לסופגניות ניו אורלינס – בנייהס, פריכות וקלילות וכל כך טעימות

זמן הכנה
שעה
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק
1 כוס קמח
קורט מלח
1 כף שמן צמחי
1 ביצה
1/2 כוס בירה
2 חלמונים
2 כפות סוכר
לטיגון: שמן קנולה
אבקת סוכר
לתפוחים
3 תפוחים גולדן
1 כפית מיץ לימון
3 כפות ליקר תפוחים
1/4 כוס סוכר
אופן הכנה
לבצק
1 מנפים את הקמח והמלח לתוך קערה גדולה
2 יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את השמן, הביצה וכמחצית מכמות הבירה
3 מערבבים בעזרת מקצף ידני עד שהתערובת חלקה
4 מכסים ומניחים שעתיים במקרר
לתפוחים
1 קולפים את התפוחים ומגלענים אותם לכל אורכם
2 פורסים את התפוחים לטבעות ומניחים בקערה
3 לקערה מוסיפים את מיץ הלימון, ליקר התפוחים והסוכר
4 מערבבים ומניחים בצד במשך 2 שעות לספיגת טעמים
5 מקציפים חלמונים בקערה ובהדרגה מוסיפים סוכר עד לקבלת קציפה
6 מקפלים את החלבונים המוקצפים לתוך תערובת הבצק
7 מסננים את התפוחים ומייבשים אותם היטב במגבות-נייר
8 בסיר טיגון עמוק מחממים שמן לחום בינוני-גבוה
9 טובלים 4 טבעות תפוחים בתוך הבצק, עד לכיסוי מלא של התפוח
10 מניחים כל טבעת בעדינות בתוך השמן החם
11 מטגנים עד שהטבעות פריכות ושחומות
12 מוציאים אותן בעזרת כף מחוררת ומספיגים על נייר
13 ניתן לפזר אבקת סוכר מעל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות