נתח קצבים של צ’רלי פדידה – תרגישו כמו במסעדה

השף צ’רלי פדידה והשחקן דביר בנדק מכינים נתח קצבים המוגש עם ארטישוקים, אפונת גינה וניחוח הדרים מתוך "צ'רלי ודביר בממלכת הבשר"

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

נתח קצבים:
800 גרם נתח קצבים
חצי כפית מלח ורוד
חצי כפית פלפל שחור גרוס דק
2 כפות צ׳ילי מתוק
4 ארטישוקים טריים קלופים ומבושלים במי מלח ומעט לימון
8 כפות אפונת גינה טרייה חלוטה במי מלח
2 שיני שום פרוסות דק
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
גרידת לימון מלימון אחד
גרידת תפוז מחצי תפוז
נתח קצבים של צ’רלי פדידה
אופן הכנה
מכינים את נתח הקצבים:
1 מתבלים את נתח הקצבים במעט מלח גס, פלפל גרוס, מורחים בצ’ילי מתוק ומניחים בצד.
2 מחממים מחבת/פלנצ׳ה פסים לטמפרטורה גבוהה, בוזקים מעט שמן ברגע האחרון.
3 שהמחבת/פלנצ׳ה מעשנים מעט מניחים את הנתח. צורבים מכל צידיו כ- 2 דקות בערך מכל צד.
4 מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך כ 2 דקות ולא יותר.
5 מניחים על קרש העבודה למנוחה של 2 דקות כאשר הנתח מכוסה ברדיד אלומיניום.
6 זמן שהנתח נח לו מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומתחילים לטגן שום לצבע זהוב בהיר ומתחילים להקפיץ את שאר הירקות, ארטישוק, אפונת גינה ירוקה, גרידת לימון, תפוז ופטרוזיליה.
7 כשהירקות מקבלים חריכה קלה מניחים אותם בצד ועוברים לפריסת נתח קצבים.
8 פורסים את נתח הקצבים נגד הסיבים ובפריסה של חצי ס״מ לפרוסה.
9 מניחים על צלחת הגשה ומגישים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות