נמלקה קרם שוקולד חלק יפני של מיקי שמו

תתכוננו לקינוח הכוסות עם קרם שוקולד המדהים שנקרא "נמלקה" שיעיף אתכם היישר ליפן מתוך “אופים עולם” עם מיקי שמו וירדן הראל – פרק יפן

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתחתית הקינוח
50 גרם אורז תפוח (פחיצי)
לקרם נמלקה
כוס חלב
גרידה מלימון
כפית דבש
4 גרם ג׳לטין
2 כפות מים
175 גרם שוקולד חלב עם 40% מוצקי קקאו / 225 גרם שוקולד חלב
200 מ”ל שמנת מתוקה
לג‘לי יוזו
150 מ”ל מיץ תפוזים
80 גרם מחית/ מיץ יוזו (לימון יפני)
45 גרם (3 כפות) סוכר
5 גרם (1 כפית) פקטין
אופן הכנה
מכינים את הג’לי לימון
1 מערבבים סוכר ופקטין, מרתיחים מיץ תפוזים ויוזו מוסיפים סוכר+ פקטין ומבשלים עד לרתיחה טובה.
מכינים קרם נמלקה
1 משרים ג’לטין במים.
2 מרתיחים חלב ודבש מוזגים על גבי שוקולד החלב ומוסיפים ג’לטין ומערבלים.
3 מוסיפים שמנת מתוקה קרה וממשיכים לבלנדר עד לאחידות, מקררים לכ- 4 שעות (או לילה)
4 בתחתית הכוס מפזרים אורז תפוח. מזלפים את הג’לי יוזו, מקציפים קרם נמלקה לקרם יציב (1 דקה) ומזלפים בסגנון חופשי כמו ספגטי.
נמלקה קינוח קרם שוקולד של מיקי שמו
נמלקה קינוח קרם שוקולד של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: