תבשיל בקר ולימון של אבי ביטון

אבי ביטון נכנס למטבח עם ישראל אהרוני ובתו תמרה, ומכין תבשיל צוואר עגל ולימון. רק לזרוק את המרכיבים לסיר – ולבשל! מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

¼ כוס שמן זית
½1 ק”ג צוואר עגל חתוך לקוביות גדולות
2 לימונים חתוכים לשישיות
10 שיני שום
כוסברה קצוצה קפואה
כף אריסה מרוקאית
כף רסק עגבניות
6 תפוחי אדמה קלופים שלמים
כפית כורכום
מלח
קורט סוכר
צרור כוסברה טרייה
טחינה מלאה
לימון
שום
מי קרח
מלח,
פלפל
לחם פועלים טרי
אופן הכנה
1 מניחים את כל המרכיבים בסיר, פרט לכוסברה הטרייה, ומכסים במים.
2 מבשלים כשלוש שעות בחום נמוך.
3 מגישים לכל סועד תפוח אדמה עם בשר ומפזרים מעט כוסברה קצוצה מלמעלה.
4 מגישים לצד טחינה מלאה ולחם טרי.
תבשיל בקר ולימון של אבי ביטון
תבשיל בקר ולימון של אבי ביטון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות