עוף צלוי בתנור של ג'קי אזולאי

עוף בתנור ברוטב חרדל, דבש, שום ועשבי תיבול מתוך “אצל ג’קי 2” – ריח של בית.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 עוף טרי ונקי במשקל 2.5 קג
2 כפות חרדל דיז’ון גרגירים
2 כפות חרדל דיז’ון חלק
4 כפות סילן
1/2 כוס שמן זית
3 ענפי רוזמרין
1/2 כפית גרגירי כוסברה
1 כף פלפל שחור גרוס
1 כף מלח אטלנטי
4 ראשי שום שלמים
3 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לסירות
2 בטטות קלופות חתוכות חתוכות לסירות
20 עגבניות שרי
אופן הכנה
1 .מכינים את המשרה מחרדל, סילן, שמן זית, גרגירי כוסברה מלח ופלפל
2 מעסים את העוף בתערובת.
3 מניחים בתבנית תנור את הירקות ומעל מניחים את העוף עם שאריות המשרה וכוס מים
4 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלותי ל 20 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
5 הופכים את העוף וצלות 20 דקות נוספות מהצד השני עד לקבלת צבע זהוב
6 מכסים בנייר אפיה ועליו רדיד אלומיניום ומבשלים כשעה נוספת בחום של 150 מעלות.
מתכון לעוף צלוי בתנור ותפוחי אדמה של ג'קי אזולאי בערוץ האוכל
מתכון לעוף צלוי בתנור ותפוחי אדמה של ג'קי אזולאי בערוץ האוכל

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: