עוף צלוי בתנור של ג'קי אזולאי
עוף בתנור ברוטב חרדל, דבש, שום ועשבי תיבול מתוך “אצל ג’קי 2” – ריח של בית.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 עוף טרי ונקי במשקל 2.5 קג
2 כפות חרדל דיז’ון גרגירים
2 כפות חרדל דיז’ון חלק
4 כפות סילן
1/2 כוס שמן זית
3 ענפי רוזמרין
1/2 כפית גרגירי כוסברה
1 כף פלפל שחור גרוס
1 כף מלח אטלנטי
4 ראשי שום שלמים
3 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לסירות
2 בטטות קלופות חתוכות חתוכות לסירות
20 עגבניות שרי
אופן הכנה
1 .מכינים את המשרה מחרדל, סילן, שמן זית, גרגירי כוסברה מלח ופלפל
2 מעסים את העוף בתערובת.
3 מניחים בתבנית תנור את הירקות ומעל מניחים את העוף עם שאריות המשרה וכוס מים
4 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלותי ל 20 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
5 הופכים את העוף וצלות 20 דקות נוספות מהצד השני עד לקבלת צבע זהוב
6 מכסים בנייר אפיה ועליו רדיד אלומיניום ומבשלים כשעה נוספת בחום של 150 מעלות.