מאפה מעטפה עם פטריות מתובלות של מיקי שמו
מתכון למאפה גבינות ופטריות של מיקי שמו, עם פטריות מתובלות כזה שיקפיץ לכם את הטעמים בפה. שמרו את המתכון במועדפים אתם תכינו אותו הרבה! מושלם לשולחן החג

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה ורבע
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 חבילה בצק עלים מרודד ( ניתן לרכוש ברשתות השיווק )
1 קופסא גבינת שמנת עם ריבת בצל
1 שקית גרנה פאדנו שבבים – גד
1 כף קורנפלור מימון
קורט אגוז מוסקט מימון
2 סלסלות פטריות פורטובלה ושמפיניון מרינה
1 חבילה עירית מרינה
להכנת הפטריות המתובלות:
סלסלת פטריות פורטובלו שלמות – מרינה
סלסלת פטריות שמפיניון – מרינה
5 גרם פלפל לבן
5 גרם מלח
10 גרם שום כתוש
20 גרם שמן זית
אופן הכנה
1 מניחים 12 ריבועי בצק עלים על מגש מרופד בנייר אפייה.
2 מטביעים עיגול בעזרת מיקד ( לא לחרוץ, רק לסמן ) בעזרת מזלג מחוררים את הבצק במרכז העיגול.
3 מניחים גבינת שמנת במרכז העיגול
4 מפזרים מעט קורנפלור
5 מפזרים מעט אגוז מוסקט מגורר
6 מכינים פטריות מתובלות: חוצים את הפטריות לחצאים או לרבעים
7 מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ושום כתוש
8 מניחים במרכז את הפטריות מתובלות וסוגרים בצורה מעטפה
9 מחממים את התנור ל-190 מעלות ואופים כ-20 דקות.
10 לאחר האפייה, מפזרים גבינת שבבי גרנה פדאנו על כל מאפה הגבינה