סנדוויץ’ פטריות של פאב הג’אם בחיפה!
אינגל צ’יפצ’י, השף של פאב הג’אם בחיפה, חושף בפניכם מתכון לסנדוויץ’ צמחוני על טהרת הפטריות, או כמו שהוא קורא לו: אינפקד משרום. המתכון פשוט ולא ייקח לכם להכין אותו יותר מכמה דקות, בדיוק כמו שלוקח לשף בסרטון!
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
שמן
פטריות שמפיניון
פלפל
תרד
קומץ מלח גס
ג’בטה
ממרח פסטו
גבינת פטה
אופן הכנה
1 שמים קצת שמן במחבת שחומם מראש
2 זורקים פנימה פטריות, קצת פלפל, קצת מלח וקצת תרד
3 צורבים את המרכיבים ומוסיפים מעט מלח גס
4 לקראת סוף הטיגון מוסיפים את שאר התרד, כדי לקבל מרקם חצי חי
5 בוצעים את הג’בטה ומורחים עליה פסטו
6 מעבירים את כל התערובת לג’בטה בתוספת כמות נדיבה של פסטו