קיש פטריות הכי קל להכנה שיש

אין שולחת חג לשבועות בלי קיש פטריות אחד לפחות! מצאנו את המתכון המושלם לקיש הכי קל להכנה – כן גם הבצק קליל!

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

קיש בתבנית בגודל 28
2 כוסות קמח
150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1/2 כפית מלח
2 כפות שמנת מתוקה (קרה)
למילוי פטריות:
500 גרם פטריות פרוסות
30 גרם חמאה
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 מיכלים שמנת מתוקה
3 ביצים
150 גרם פתיתי גבינה צהובה
לקישוט מלמעלה – גבעול בצל ירוק קצוץ
אופן הכנה
מכינים את הבצק:
1 מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים עד לאיחוד
2 מכדררים ועוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא ל 10 דקות
מכינים את המילוי:
1 שמים חמאה על מחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה
2 מוסיפים שום ופטריות ומטגנים עד להשחמת הפטריות. מצננים לחלוטין.
3 מוסיפים לתערובת הפפטריות והבצל את שאר רכיבי המילוי ומערבבים
4 מחממים תנור ל 180 מעלות
5 מרדדים את הבצק לעובי של חצי ס"מ ומניחים בתבנית
6 מוסיפים את המילוי ומכניסים לתנור ל 45 מעלות לחלק התחתון של התנור
7 מצננים מעט, מפזרים מלמעלה בצל קצוץ ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: