בלינצ'ס במילוי פטריות ורוטב פטריות

בלינצ'ס הן מעין קרפים דקיקים, עם מילוי תערובת פטריות ובצל- מנה מנחמת שמזכירה את הילדות

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מתכון ל 30 בלינצ'ס:
4 ביצים
1 כוס קמח תפוחי אדמה
1 כוס מים
1 כפית מלח
30 גרם חמאה מומסת או רכה לטיגון
למילוי:
4 בצלים גדולים
4 סלסילות פטריות
2 כפות שמן
אבקת מרק פטריות
1 כוס מים
אופן הכנה
1 טורפים את כל מרכיבי הבלינצ'ס לתערובת אחידה. משאירים לנוח 10 דקות
2 ממיסים חמאה על המחבת ומוזגים עם מצקת מהבלילה הדלילה למחבת טפלון החמה, בתנועות סיבוביות נכסה את שטח המחבת כשלוש דקות כל צד, עד שנראה שהשוליים משחימים מעט. נהפוך בעזרת תרווד ועוד דקה ונשמן קלות ונערום חביתיות דקות. נניח לערימה להתקרר
3 מכינים את המילוי: מטגנים בכף השמן בצלים עד להזהבה. מוסיפים פטריות ומאדים מספר דקות יחד עד שהנפח יורד
4 מוסיפים אבקת מרק וחצי כוס מים, וממשיכים בבישול תוך ערבוב עוד שתיים שלוש דקות. מצננים
5 מניחים בכל עלה מתערובת המילוי ומגלגלים. מסדרים התבנית ומכניסים למקרר להתייצבות
6 מוסיפים חצי כוס מים נוספת לבלילה שנשארה ומגישים כרוטב מעל הבלינצ'ס

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות