סינמון רול אישי במיקרוגל
המזג אויר בחוץ עושה לנו חשק למשהו מתוק ומהיר- אז כן כן קראתם נכון, 4 דקות במיקרוגל ויש לכם סינמון רול בכוס
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
כמות ל 2 סינמון רולז:
לבצק:
1 ביצה L
1 כפית תמצית וניל
1 כף סוכר חום קלאסי
2 כפות חלב 3%
1½ כוסות תערובת פנקייק (180 גרם)
2 כפיות מים
מעט קמח
ספריי שמן
למילוי:
1 כף חמאה ללא מלח
2 כפות סוכר חום
½ כפית קינמון
לזיגוג:
6 כפות אבקת סוכר
1 כף חלב 3%
אופן הכנה
למילוי:
1 בקערה קטנה מערבבים את החמאה המומסת, הסוכר החום והקינמון
לבצק:
1 טורפים בקערה בינונית את הביצה, הווניל, הסוכר והחלב עד לאיחוד
2 מוסיפים את תערובת הפנקייק ומערבבים בעזרת מרית גומי עד להטמעה
3 מקמחים משטח ולשים עליו קלות את הבצק עד לקבלת מרקם אחיד
4 מרדדים ומשטחים את הבצק בתוך תבנית בגודל 20X15
5 מורחים את המילוי על הבצק ומגלגלים אותו לגליל (מהצד הארוך), חוצים את הגליל לאורכו ומכל חצי מגלגלים לשבלול
6 משמנים 2 ספלים (שאפשר להכניס למיקרוגל) ומניחים בכל אחת שבלול
7 בוזקים כפית מים בכל כוס ומכניסים למיקרוגל ל דקה ו45 שניות בעוצמה בינונית כל כוס בנפרד
8 מקררים את הכוסות
9 בינתיים מכינים את הציפוי: בקערה קטנה מערבבים יחד את אבקת הסוכר והחלב עד לקבלת תערובת אחידה
10 מזלפים את הציפוי על גלילי הקינמון לפני ההגשה