סינמון רול אישי במיקרוגל

המזג אויר בחוץ עושה לנו חשק למשהו מתוק ומהיר- אז כן כן קראתם נכון, 4 דקות במיקרוגל ויש לכם סינמון רול בכוס

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כמות ל 2 סינמון רולז:
לבצק:
1 ביצה L
1 כפית תמצית וניל
1 כף סוכר חום קלאסי
2 כפות חלב 3%
1½ כוסות תערובת פנקייק (180 גרם)
2 כפיות מים
מעט קמח
ספריי שמן
למילוי:
1 כף חמאה ללא מלח
2 כפות סוכר חום
½ כפית קינמון
לזיגוג:
6 כפות אבקת סוכר
1 כף חלב 3%
אופן הכנה
למילוי:
1 בקערה קטנה מערבבים את החמאה המומסת, הסוכר החום והקינמון
לבצק:
1 טורפים בקערה בינונית את הביצה, הווניל, הסוכר והחלב עד לאיחוד
2 מוסיפים את תערובת הפנקייק ומערבבים בעזרת מרית גומי עד להטמעה
3 מקמחים משטח ולשים עליו קלות את הבצק עד לקבלת מרקם אחיד
4 מרדדים ומשטחים את הבצק בתוך תבנית בגודל 20X15
5 מורחים את המילוי על הבצק ומגלגלים אותו לגליל (מהצד הארוך), חוצים את הגליל לאורכו ומכל חצי מגלגלים לשבלול
6 משמנים 2 ספלים (שאפשר להכניס למיקרוגל) ומניחים בכל אחת שבלול
7 בוזקים כפית מים בכל כוס ומכניסים למיקרוגל ל דקה ו45 שניות בעוצמה בינונית כל כוס בנפרד
8 מקררים את הכוסות
9 בינתיים מכינים את הציפוי: בקערה קטנה מערבבים יחד את אבקת הסוכר והחלב עד לקבלת תערובת אחידה
10 מזלפים את הציפוי על גלילי הקינמון לפני ההגשה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות