סלט רצועות מוצרלה של אביב משה – 5 דקות הכנה!

מתכון ב – 5 דקות עבודה שמפרק ומרכיב מחדש את המוצרלה לספגטי מרענן לסלט

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 גבינת מוצרלה במים
6 עגבניות מיובשות
5 פלפלים קלויים אדומים קלופים
1 חופן זיתי טאסוס מגולענים
1 בצל סגול
1 בצל ירוק
1 מעט עלי ריחן
1 חופן פטרוזיליה קצוצה
1 מעט בלסמי
1 חופן אגוזי מלך
1 שמן זית
אופן הכנה
1 מכניסים מוצרלה לשקית , מבשלים במים עד לריכוך כדי להחזירה לצורתה המקורית, מבשלים למשך 5 דקות על אש נמוכה
2 מרדדים את המוצרלה בעזרת מערוך, כשהיא עוד בשקית, לצורת עלה ומכניסים למקרר ל – 5 דקות
3 פורסים את העגבניות המיובשות והפלפלים הקלויים הקלופים לרצועות דקות
4 קוצצים את הבצל הסגול והירוק לפרוסות, קוצצים את הזיתים ואת אגוזי המלך
5 מוסיפים את כל הירקות לקערת ההגשה עם פטרזויליה ועלי ריחן ומתבלים במלח
6 מוציאים מהמקרר את המוצרלה שהתקשתה ומוציאים מהשקית
7 בעזרת סכין חותכים את המוצרלה לרצועות דקות ומערבבים עם שאר חומרי הסלט
8 מתבלים בשמן זית ומערבבים היטב
9 מקשטים בעלי ריחן

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות