סופגניות במילוי "מובנפיק" – ממרח חלב עם אגוזי לוז של אור שוקרון

מתכון של אור שוקרון מקונדיטורית "אוריוס" לסופגניות טעימות ואוויריריות במילוי ממרח "מובנפיק", ממרח חלב עם אגוזי לוז ובתוספת של אבקת סוכר מעל. ללקק את האצבעות!

צילום: שירן כהן
זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעתיים ורבע
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק: 10-12 סופגניות
2.2 כוסות חלב (310 גרם)
38 גרם שמרים טריים
2 ביצים L
6 ו – 4\3 כוסות קמח
90 גרם חמאה רכה
גרידה משליש לימון
1 כף דבש
1 כף ברנדי
חצי כוס סוכר
למילוי
ממרח "מובנפיק"- ממרח חלב עם אגוזי לוז
אבקת סוכר לקישוט מעל
אופן הכנה
לבצק:
1 מכניסים לקערה חלב, שמרים וסוכר ומערבבים במהירות נמוכה במיקסר.
2 מוסיפים את שאר החומרים חוץ החמאה ומערבלים במיקסר 4 דקות
3 מוסיפים את החמאה לאט לאט עד שהבצק נהיה חלק
4 שמים בהתפחה כשעה מכוסה בניילון נצמד.
5 אחרי התפחה יוצרים כדורים בגודל אחיד , כ 50 גרם כל אחד.
6 מתפיחים שוב כשעה.
7 מטגנים בשמן בחום 170 מעלות ומוציאים כשהן זהובות.
למילוי
1 את הממרח מזלפים אל תוך שקית זילוף.
2 עושים חור בסופגניה באמצעות סכין ובאמצעות השקית זילוף מזלפים פנימה את הממרח.
3 מפזרים מעל אבקת סוכר.
4 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם