מתכון למוסקה של עומר מילר

כשעומר מילר מביא את מנת הדגל של המטבח היווני למטבח הישראלי: מתכון למוסקה טעימה וקלה להכנה בניחוח ים תיכוני. מתוך התוכנית "שף על האש"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 חצילים גדולים
4 עגבניות גדולות
6 שיני שום
2 בצל סגול
500 גרם בשר כתף טלה
מלח
פלפל
1 חופן פטרוזיליה
1 חופן נענע
פלפל שחור
¼ כוס שמן זית
אופן הכנה
1 קולפים ומרוקנים את החצילים, אך משאירים אותם שלמים מבחינה חיצונית.
2 שורפים את העגבניות, בשר החציל, השום והבצלים.
3 מתבלים את הבשר בשמן זית, מלח ופלפל וסוגרים אותו היטב על הגריל.
4 לאחר מכן קוצצים את הבשר ומערבבים עם העגבניות הצלויות, בשר החציל הצלוי, הבצלים הצלויים והשום.
5 מתבלים בנענע, פטרוזיליה, פלפל שחור ושמן זית.
6 ממלאים את החצילים הריקים, עוטפים בנייר כסף ומניחים על הגריל ל- 20 דקות.
7 מומלץ להגיש לצד טחינה, שמן זית וטבעות פלפל אדום חריף.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות