מאפה עם נקניקייה – משה בתיבה של ג'קי אזולאי

“ביצת הפתעה”, “שבלול” ושלל כינויים מקוריים, כבר ניתנו למאפה בורקס – נקניקיה, שילדים כל כך אוהבים. ג’קי אזולאי, מכינה אותו ברגע ונשארת נאמנה למקור!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מאפה
1 חבילת בצק עלים מופשר
8 נקניקיות
לציפוי
1 ביצה טרופה
מעט שומשום לבן
אופן הכנה
1 חותכים את הבצק לריבועים שווים.
2 מניחים במרכז כל ריבוע בצק נקניקיה ועוטפים אותה בצורת גליל.
3 מניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה.
4 מברישים בביצה טרופה ובוזקים שומשום מעל.
5 אופים בתנור, שחומם מראש לחום של 180 מעלות, במשך כ-20 דק’ עד שהבצק מזהיב.
משה בתיבה
משה בתיבה | צלמת- נופר בוגנים. סטיילינג- קרן ברק

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות