סופגניות מרוקאיות

מתכון לסופגניות מרוקאיות, קריספיות מבחוץ וסופר רכות ואווריריות מבפנים

זמן הכנה
שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק
500 גרם קמח
1 כף שמרים יבשים
3 כפות סוכר
2 כפות שמן
2 כוסות מים פושרים
1 כפית מלח
לטיגון: שמן קנולה
אופן הכנה
1 שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים והסוכר ומערבבים. מוסיפים את השמן והמים ולשים במהירות נמוכה כ-5 דקות, עד שנוצר בצק רך
2 מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד 1-2 דקות.
3 משמנים את הידיים ומעבירים את הבצק לקערה משומנת. מכסים ומתפיחים כשעה
4 מחממים שמן לטיגון עמוק
5 משמנים את הידיים ובוצעים חתיכת בצק
6 בעזרת אגודלים מייצרים חור במרכז סופגניה ומרחיבים אותו בעזרת האצבעות
7 צריכה להתקבל טבעת עם חור באמצע
8 מטגנים את סופגניות עד שהן להשחמה
9 הופכים לצד שני בעזרת כף מחוררת, ומטגנים גם בצד השני
10 מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג. ומצננים במשך מספר דקות
11 מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות