ברקוקש קינוח קוסקוס מרוקאי של אבי ביטון

קינוח מרוקאי של קוסקוס מתוק של אבי ביטון מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 שקית קוסקוס מוכן לפי הוראות יצרן
2 כוסות חלב
50 גרם חמאה
קורט קינמון
3 כפות פיסטוקים קלויים וקלופים
2 כפות צימוקים
7 משמשים יבשים קצוצים
6 כפות סוכר
1 מעדן פרי שזיף
1 שמנת חמוצה להגשה
ברקוקש קינוח מרוקאי של קוסקוס מתוק
אופן הכנה
1 בסיר בינוני שמים את כל החומרים פרט לשמנת.
2 מביאים לרתיחה.
3 מנמיכים את הלהבה ומבשלים 6 דקות.
4 בסיר נפרד מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן.
5 מסדרים בצלחת הגשה ומוסיפים שמנת חמוצה.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות