קציצות עוף עם רוטב אדום בנוסח מרוקאי

מתכון מושלם לקציצות עוף עם רוטב אדום בנוסח מרוקאי וטעם של בית

זמן הכנה
חצי שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דקות
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

קציצות
400 גרם חזה עוף טחון
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
1 צרור כוסברה קצוצה
1 בצל מגורר
1 תפוח אדמה מגורר
1 כף תבלין ראס אל חנות
חצי כפית פלפל לבן
1 כפיות מלח
רוטב
5 עגבניות
1 בצל
1 פלפל חריף
2 כפות רסק עגבניות
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
1 כפית כורכום
כף אבקת מרק
3 שיני שום כתושות
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 שמים בקערה את העוף הטחון, הכוסברה והפטרוזיליה ומערבבים.
2 מוסיפים לקערה עם העוף הטחון את הבצל ותפוח האדמה המגוררים והתבלינים ומערבבים הכל יחד.
3 מקלפים את העגבניות וחותכים אותן לקוביות.
4 קוצצים את הבצל דק וחותכים את הפלפל החריף לפרוסות עגולות.
5 בסיר רחב מחממים שמן לטיגון ומטגנים את הבצל.
6 מוסיפים את הפלפל החריף והעגבניות ומערבבים הכל יחד.
7 לתוך הסיר מוסיפים את רסק העגבניות, 2 כוסות מים, השום הכתוש והתבלינים ומערבבים הכל יחד.
8 נותנים לרוטב להתבשל עד שהוא מסמיך ולאחר מכן מוסיפים לו עוד 2 כוסות מים.
9 מבלילת הקציצות מכינים קציצות קטנות ושמים בתוך סיר הרוטב.
10 מבשלים עוד כ-20 דקות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות