נודלס עם עוף קל להכנה של מאמא מור
מתכון לנודלס מוקפצים עם עוף ורוטב מושלם של מאמא מור אליאסי, כשמה שהכי חשוב במנה – זה שמן השומשום הישראלי והאיכותי של מסיק קיבוץ מגל. יא מאמא איזו מנה מדהימה!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
בשרי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
חצי קילו חזה עוף פרוס לרצועות
כפית שמן שומשום של מסיק קיבוץ מגל
2 כפות רוטב סויה בהירה
כף רוטב סויה כהה
כפית סילאן/דבש
לציפוי – קורנפלור ושומשום
שמן לטיגון
2 חבילות נודלס
שליש כרוב לבן
2 גזרים
1 זוקיני
סלסלת פטריות
חצי קופסאת תירס
6 שיני שום
2 ס״מ ג׳ינג׳ר
לרוטב:
1/4 כוס רוטב סויה בהירה
כף סויה כהה
1/4 כוס רוטב טריאקי
1/4 כוס רוטב צ׳ילי מתוק
כף דבש/סילאן
כפית שמן שומשום של מסיק קיבוץ מגל
אופן הכנה
1 משרים את רצועות העוף במרינדה למשך שעה. טובלים ומטגנים להזהבה.
2 קוצצים את כל הירקות ומקפיצים עם שמן בחום גבוה עד שהם מתרככים מעט
3 מוסיפים את העוף המטוגן, את הנודלס ואת הרטבים ומערבבים הכל יחד
4 מפזרים שומשום לפני ההגשה

@israel_food_channel מאמא מור (הבלוגרית מור אליאסי) עם מתכון הכי קל בעולם למוקפץ נודלס עוף וירקות. המרכיב הסודי של המנה הוא שמן השומשום הישראלי והאיכותי! המתכון המלא באתר ערוץ האוכל בשיתוף מסיק קיבוץ מגל #מתכון #מתכוןקל #יאמי #אוכללל
♬ original sound – ערוץ האוכל