בראוניז שוקולד מושלמים של דונה היי

קינוח במרקם מושלם של פריכות ונימוחות מתוך התכנית "דונה היי: מבסיסי למושלם"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס (150 גרם) קמח רגיל
3/4 כוס (75 גרם) קקאו
3/4 כוס (130 גרם) סוכר חום
1+1/3 כוסות (290 גרם) סוכר לבן
175 גרם חמאה לא מלוחה
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים
125 גרם שוקולד מריר קצוץ
אופן הכנה
1 מניחים את הקמח, הקקאו, הסוכרים, החמאה, תמצית הוניל והביצים בקערה גדולה.
2 מערבבים עד שהתערובת חלקה.
3 מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב.
4 מחממים תנור ל – 160 מעלות.
5 משמנים קלות תבנית 20 ס”מ מרובעת מעל נייר אפיה.
6 מורחים את התערובת על גבי נייר האפיה.
7 אופים במשך 50 דקות עד שעה.
8 מקררים במשך 5 דקות לפני פריסתו לריבועים.
9 פורסים ומגישים חם לצד גלידה ופירות. (אופציה)
בראוניז שוקולד

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות