מיני לחמניות סלק עם בייבי בל ופסטו

מתכון מושלם ללחמניות קטנות בשילוב סלק שמגישים עם פסטו וגבינת בייבי בל. כל ביס מושלם

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ללחמניות:
500 גרם קמח לבן
10 גרם שמרים יבשים או 30 גרם שמרים טריים
2 כפות סוכר
240 מ"ל (1 כוס) מים
1/4 כוס שמן
1 סלק גדול או 2 בינוניים
1 ביצה – להברשה
לפסטו:
2 חבילות עלי בזיליקום
1/2 כוס צנוברים
150 גרם גרנה פדנו, מגורדת דק
1/2 כוס שמן זית
1 כפית שטוחה מלח
1/4 כפית פלפל שחור
להרכבה והגשה:
2 חבילות בייבי בל
אופציות נוספות להגשה: אבוקדו/חסה
אופן הכנה
1 מבשלים את הסלקים עד שהם רכים לגמרי וטוחנים למחית חלקה
2 במיקסר עם וו לישה שמים את כל מצרכי הבצק (כולל הסלק) ולשים במשך 10 דקות עד שנוצר בצק רך וגמיש. מכסים ומתפיחים במשך שעה
3 מחלקים את הבצק ל-20 כדורים שווים ומגלגלים לכדור חלק
4 מעבירים לתבנית תנור עם נייר אפייה ומכסים. מתפיחים במשך 30 דקות

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: