מופלטה למימונה של יהודה עמר

יהודה עמר עם מתכון למופלטה למימונה מרוקאית כהלכתה! חבל שלא כל יום מימונה. תרבחו ותסעדו!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק"ג קמח מנופה
1 כף מלח
1 כף סוכר
1 כף מחוקה שמרים
3 כוסות מים מהברז
להגשה: חמאה, דבש, נוטלה, ריבה
אופן הכנה
1 בתחתית הקערה של המיקסר שמים את המלח ומעל את הקמח ואת השמרים והסוכר ומתחילים ללוש תוך כדי מזיגה של מים בהדרגה לקבלת בצק רך ונעים
2 מחלקים את הבצק לעיגולים קטנים של 35 גרם (גודל של כדור פינג פונג)
3 שמים בתוך תבנית עם שמן בערך כ1 ס"מ שמן ונותנים לבצק לנוח 15 דקות
4 פותחים את הבצק בעזרת כריות האצבעות ומניחים במחבת, הופכים ושמים עוד מופלטה על המופלטה הראשונה, הופכים ועושים שוב ושוב
5 מגישים עם חמאה, סוכר, דבש, נוטלה, ריבה – כל אחד ומה שהוא אוהב

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: