לחם חלב יפני

מתכון ללחם במרקם של עננים, משהו בין חלה לבריוש, קל להכנה ומרשים מאוד

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

120 מ"ל חלב חמים
30 גרם חמאה מומסת
3 כפות סוכר
2 כפיות שמרים אינסטנט
300 גרם קמח לחם
1 כפית מלח
1 ביצה
50 מ"ל שמנת 38%
להברשה: ביצה טרופה עם כף חלב
אופן הכנה
1 מערבבים חלב, חמאה, סוכר ושמרים ומניחים בצד
2 מערבבים בקערה נפרדת קמח, מלח, ביצה ושמנת בעזרת מיקסר ומוסיפים את התערובת הרטובה, מערבבים 10 דקות
3 יוצרים כדור מהבצק, מכסים במגבת נקייה ונותנים לבצק להכפיל את עצמו (מינימום שעה)
4 מחלקים את הבצק ל 4. לוקחים חלק אחד, מרדדים מעט, מקפלים משני הכיוונים למרכז הבצק, מרדדים שוב ומגלגלים את הבצק. עושים זאת גם לשאר החלקים
5 מניחים את כל הבצקים המגולגלים בתנית משומנת , מכסים ומתפיחים שוב. בינתיים מחממים תנור ל 180
6 מברישים את הבצק בביצה הטרופה ומכניסים לתנור ל 30 דקות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם