מתכון לתפו״א ונקניקיות מעושנים לל״ג בעומר שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים

לא חייב להדליק מדורה בשביל תפוח אדמה "מדורה" כשיש לכם בבית גריל חיצוני מעשנה של נינג'ה.

קרדיטים: Studio Edge
זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 תפו״א
נקניקיות שאתם אוהבים (אנחנו בחרנו נקניקיות מיני לילדים אותן שיפדנו על שיפודים ונקניקיות עגל למבוגרים)
שמן זית
מלח גס
טימין
אופן הכנה
1 מפעילים את המעשנה של נינג׳ה על תוכנית גריל, חום Hi, למשך 30 דק׳ (תלוי בגודל תפוחי האדמה שלכם, אם הם גדולים במיוחד אפשר גם שעה). מפעילים. המכשיר יתחיל בפעולת החימום. בזמן הזה נכין ונעטוף את תפוחי האדמה
2 מניחים חתיכה של רדיד אלומיניום על משטח העבודה, מניחים במרכזה תפו״א מזלפים מעט שמן זית, מלח גס ומניחים מספר גבעולים של טימין. סוגרים את רדיד האלומיניום על תפוח האדמה. חוזרים על הפעולה עם כל תפוחי האדמה.
3 כשהגריל מעשנה הגיע לחום הרצוי, מכניסים את תפוחי האדמה ומפעילים.
4 בינתיים נכין את הנקניקיות – מוציאים את הנקניקיות מהחבילה, משפדים על שיפודי עץ כמו שאוהבים, אנחנו שמנו על כל שיפוד חמש נקניקיות קטנות ואת נקניקיות העגל השארנו ללא שיפוד.
5 בתום פעולה הגריל, מוציאים את תפוחי האדמה, פותחים חלקית את נייר הכסף (ראו דוגמה בסרטון), ומחזירים למעשנה. מוסיפים גם את הנקניקיות וסוגרים את המכסה. מוסיפים למגירת הפלט שבבי עץ בטעם שאתם אוהבים, אנחנו בחרנו בטעמים יותר עמוקים, אבל אפשר גם יותר עדין. מעבירים לתוכנית עישון, בחום של 170 מעלות ל- 10 דק. מפעילים באמצעות לחיצה על כפתור ההתחלה. המכשיר יבצע פעולת הצתה בה ישתחרר עשן לתוך המכשיר ולאחר מכן יחל להיספר הזמן לאחור. בתוך הזמן, מוציאים ומגישים חם. בתאבון ול״ג בעומר בטוח שמח וטעים.
@ninja.il

לא חייב להדליק מדורה בשביל תפוח אדמה ""מדורה"" כשיש לכם בבית גריל חיצוני מעשנה של נינג'ה. שריג היבואן הרשמי #אוכל #לגבעומר #מדורה #מתכון איך מכינים? מתכון לתפו״א ונקניקיות מעושנים לל״ג בעומר שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים מצרכים: 4 תפו״א נקניקיות שאתם אוהבים (אנחנו בחרנו נקניקיות מיני לילדים אותן שיפדנו על שיפודים ונקניקיות עגל למבוגרים) שמן זית מלח גס טימין רדיד אלומניום אופןו ההכנה: מפעילים את המעשנה של נינג׳ה על תוכנית גריל, חום Hi, למשך 30 דק׳ (תלוי בגודל תפוחי האדמה שלכם, אם הם גדולים במיוחד אפשר גם שעה). מפעילים. המכשיר יתחיל בפעולת החימום. בזמן הזה נכין ונעטוף את תפוחי האדמה: מניחים חתיכה של רדיד אלומיניום על משטח העבודה, מניחים במרכזה תפו״א מזלפים מעט שמן זית, מלח גס ומניחים מספר גבעולים של טימין. סוגרים את רדיד האלומיניום על תפוח האדמה. חוזרים על הפעולה עם כל תפוחי האדמה. כשהגריל מעשנה הגיע לחום הרצוי, מכניסים את תפוחי האדמה ומפעילים. בינתיים נכין את הנקניקיות – מוציאים את הנקניקיות מהחבילה, משפדים על שיפודי עץ כמו שאוהבים, אנחנו שמנו על כל שיפוד חמש נקניקיות קטנות ואת נקניקיות העגל השארנו ללא שיפוד. בתום פעולה הגריל, מוציאים את תפוחי האדמה, פותחים חלקית את נייר הכסף (ראו דוגמה בסרטון), ומחזירים למעשנה. מוסיפים גם את הנקניקיות וסוגרים את המכסה. מוסיפים למגירת הפלט שבבי עץ בטעם שאתם אוהבים, אנחנו בחרנו בטעמים יותר עמוקים, אבל אפשר גם יותר עדין. מעבירים לתוכנית עישון, בחום של 170 מעלות ל- 10 דק. מפעילים באמצעות לחיצה על כפתור ההתחלה. המכשיר יבצע פעולת הצתה בה ישתחרר עשן לתוך המכשיר ולאחר מכן יחל להיספר הזמן לאחור. בתוך הזמן, מוציאים ומגישים חם. בתאבון ול״ג בעומר בטוח שמח וטעים.

♬ צליל מקורי – נינג׳ה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם