קציצות בשר ברוטב צהוב עם טעם של בית

מתכון פשוט וטעים לקציצות בשר ברוטב צהוב עם טעם של בית

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דק'
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

קציצות
500 גרם בשר בקר טחון
1 ביצה
רבע כוס פירורי לחם
1 בצל בנוני קצוץ
1 שן שום קצוצה
רבע כוס כוסברה קצוצה
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
כפית מלח
חצי כפית כמון
חצי כפית פלפל שחור
רבע כפית פפריקה מתוקה
רוטב
1 בצל קצוץ
3 שיני שום כתושות
1 כפית מלח
חצי כפית כורכום
חצי כפית כמון
חצי כפית קינמון
חצי כפית פלפל שחור
אופן הכנה
קציצות
1 בקערה מכניסים את הבשר הטחון, הביצה, פירורי הלחם, הבצל והשום הקצוצים, הכוסברה והפטרוזיליה הקצוצות והתבלינים ומערבבים לכדי בלילה אחידה.
2 לוקחים את הבלילה ומגלגלים ממנה קציצות קטנות..
רוטב
1 בסיר רחב מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
2 מוסיפים את הקציצות, מניחים אותן בתחתית הסיר, סוגרים עם מכסה ומטגנים כ-5 דקות על להבה בינונית.
3 בתום 5 הדקות מוסיפים את השום והתבלינים ומוסיפים מים כך שהרוטב יכסה את הקציצות.
4 מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את הלהבה, משקשקים את הסיר על מנת שהרוטב יתערבב ומבשלים עוד כ-35 דקות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות