כריך כדורי בשר בפיתה
את השילוב המדהים של פיתה טרייה וכדורי בשר עסיסיים צריך לנסות כדי להבין. פשוט לתת ביס ולהתמוסס.
![](https://cdn.goodlifetv.co.il/wp-content/uploads/2021/08/09190656/%D7%9B%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9B%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%91%D7%A9%D7%A8-%D7%91%D7%A4%D7%99%D7%AA%D7%94.jpg)
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
בשרי
מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר ?
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
פיתה אסלית
בשר טחון
ביצה
פירורי לחם
עשבי תיבול (פטרוזיליה)
שמן קנולה
פרוסות עגבנייה
בצל פרוס לטבעות
בצל סגול פרוס לטבעות
אופן הכנה
1 להכנת הקציצות- קוצצים את הבצל דק מאוד, נפטרים מגבעולי הפטרוזיליה וקוצצים את העלים ומעבירים לקערה.
2 מוסיפים את הבשר, הביצה, פירורי הלחם והתיבול (מלח ופלפל)
3 מערבבים את כל החומרים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
4 מעצבים את תערובת הבשר לקציצות.
5 מחממים מחבת פסים עם מעט שמן ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד למידת העשייה הרצויה.
6 את הקציצות המוכנות הכניסו לתוך פיתה אסלית, והוסיפו את הירקות. זלפו מעל טחינה והגישו מיד. בתיאבון!
7 *פינת המשקיען: ניתן להכין טחינה ירוקה, ע”י ערבוב של טחינה גולמית, לימון והמון המון פטרוזיליה קצוצה.