כריך כדורי בשר בפיתה

את השילוב המדהים של פיתה טרייה וכדורי בשר עסיסיים צריך לנסות כדי להבין. פשוט לתת ביס ולהתמוסס.

מערכת
06.10.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

פיתה אסלית
בשר טחון
ביצה
פירורי לחם
עשבי תיבול (פטרוזיליה)
שמן קנולה
פרוסות עגבנייה
בצל פרוס לטבעות
בצל סגול פרוס לטבעות
אופן הכנה
1 להכנת הקציצות- קוצצים את הבצל דק מאוד, נפטרים מגבעולי הפטרוזיליה וקוצצים את העלים ומעבירים לקערה.
2 מוסיפים את הבשר, הביצה, פירורי הלחם והתיבול (מלח ופלפל)
3 מערבבים את כל החומרים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
4 מעצבים את תערובת הבשר לקציצות.
5 מחממים מחבת פסים עם מעט שמן ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד למידת העשייה הרצויה.
6 את הקציצות המוכנות הכניסו לתוך פיתה אסלית, והוסיפו את הירקות. זלפו מעל טחינה והגישו מיד. בתיאבון!
7 *פינת המשקיען: ניתן להכין טחינה ירוקה, ע”י ערבוב של טחינה גולמית, לימון והמון המון פטרוזיליה קצוצה.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות