פלפלים ממולאים בבשר טחון של נעמי טובים עם אבי ביטון
נעמי, אמא של אמירם טובים, מבשלת עם אבי ביטון את המתכון הביתי והמשובח שלה – ממולאים האהובים על כולם. מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1/2 ק”ג בשר טחון בקר
5 פלפלים אדומים ירוקים וצהובים בינונים
1/4 כוס שמן
1 בצל אחד
2 עגבניות קצוצות דק
2 כוסות אורז עגול
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
מלח
1 קופסת רסק עגבניות קטן
3 קוביות שום דורות

אופן הכנה
1 מטגנים בצל במחבת עמוקה.
2 מוסיפים בשר טחון ומטגנים אותו עד להשחמה קלה.
3 תוך כדי הטיגון מוסיפים קוביות עגבניות, תבלינים, אורז ומלח.
4 מבשלים כ – 5 דקות.
5 מקטמים את הפלפלים וממלאים אותם בתערובת.
6 בקערה נוספת שמים רסק עגבניות, שום כתוש, עגבניות מגורדות קצוצות דק ותבלינים וכך יוצרים את הציר.
7 שמים את הפלפלים בתוך הציר ושמים אותם בסיר, מביאים את הציר לרתיחה.
8 מנמיכים את האש ומבשלים כ – 45 דקות.