מרק בשר עם פולים וירקות של ג׳קי אזולאי

מרק עשיר וחגיגי עם בשר טלה, פולים, תפוחי אדמה, דלעת ועוד ירקות טעימים שיגרום לכם להרגיש שאתם עושים את ארוחה במרוקו

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק"ג בשר צוואר טלה
1 בצל
2 עלי כרישה
500 גרם פולים (קפואים)
2 גזרים
2 תפוחי אדמה בינוניים
3 קישואים בינוניים
4 גבעולי סלרי
1 חופן פטרוזיליה
250 גרם דלעת
3 כפות שמן
1 מלח לפי הטעם
1 כפית פלפל שחור
2 כפות מרק עוף
1 כף כמון
1 כף כורכום
1 ליטר ציר מבישול הבשר
אופן הכנה
1 מרתיחים מים בסיר וחותכים את צוואר הטלה לקוביות קטנות של 1 ס״מ על 1 ס״מ
2 מוסיפים חופן פלפל אנגלי ועלי דפנה ומבשלים למשך שעתיים וחצי. שומרים את הציר למרק
3 חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות ומתחילים לאדות בסיר עם 3 כפות שמן
4 לאחר ריכוך קל מוסיפים כליטר מציר הבשר ששמרנו, מתבלים ומוסיפים את קוביות הבשר
5 משאירים על האש למשך חצי שעה – שעה לריכוך בדרגה הרצויה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות