פסטל בשר – פשטידת בשר של נגה מיכאל עם שאול בן אדרת
שאול בן אדרת מלמד אותנו להכין פסטל בשר – פשטידת בשר לפי המתכון של נגה מיכאל, מתוך התוכנית "כמו של סבתא"

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
המרכיבים ל – 4 סועדים:
6 עלי פילו
300 גרם בשר בקר טחון
1 חציל בינוני
2 ביצים וחלמון ביצה
1 בצל בינוני
שמן לטיגון
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
שומשום
אופן הכנה
1 לקלות את החציל, לקלף ולקצוץ.
2 לקצוץ את הבצל ולטגן בשמן עד לשקיפות.
3 להוסיף את הבשר ולטגן במשך 3 – 2 דקות.
4 כשהבשר מתבהר להוסיף את החציל הקצוץ, המלח והפלפל.
5 לבשל עוד כ – 3 דקות להסיר מהאש ולהניח בצד.
6 על תבנית 30X20 משומנת היטב להניח שלושה עלי פילו כשכל עלה מקופל לשניים.
7 להוסיף את הביצים לתערובת ולערבב היטב.
8 לצקת מעליו את תערובת הבשר ולכסות שוב בשלושה עלי פילו מקופלים.
9 לטרוף חלמון ביצה עם מעט שמן ולהבריש את עלי הפילו לפזר שומשום.
10 לאפות בתנור ב – 180 מעלות 30 – 25 דקות.