עלי סיגר במילוי בשר עם דבש של אודליה סויסה
ללקק את האצבעות: סיגרים ממולאים בשר קבב עם טוויסט של מתיקות, וסלט חסות עם עגבניות ובצל
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
עלי סיגר בשר
1 עלי סיגר
8 חבילת קבב מרגז
צרור עלי כוסברה
2 שיני שום
שמן לטיגון
קמח ומים בכוס ליצירת “דבק” להדבקת הסיגר
3 כפות דבש
1 כף אבקת סוכר
סלט
חסה
1 בצל סגול
8 עגבניות שרי צבעוניות
מיץ מ -1 לימון
1 מלח
פלפל לבן
פלפל שחור גרוס
שמן לתיבול
אופן הכנה
1 מפרקים את בשר הקבב ומניחים בקערה.
2 קוצצים כוסברה, שיני שום ומוסיפים לקערה עם הבשר, מערבבים היטב.
3 מטגנים את תערובת הבשר.
4 מסננים את הבשר ומגירים את הנוזלים על מנת שהסיגר לא יירטב ויקרע.
5 מניחים את התערובת בקצה דף הנייר ומתחילים לקפל לסיגר, מתחילים את הקיפול מהפינות.
6 מדביקים את קצוות הסיגר בעזרת מכחול שטובלים בקמח ומים.
7 במחבת רחבה מחממים שמן ומטגנים את עלי הסיגר.
8 כשעלי הסיגר משחימים מכל הצדדים, מוציאים אותם מהמחבת וסופגים את השמן בעזרת נייר סופג.
9 קוצצים את ירקות הסלט ומתבלים.
10 מפזרים מעט דבש ואבקת סוכר מעל עלי הסיגר ומגישים לצד הסלט.