סיגר בשר קל להכנה

מתכון קל להכנה לסיגרים (אפשר גם לקרוא לזה אגרול) ממולאים בשר ומטוגנים בשמן עמוק, מושלם גם בתור ארוחה וגם בתור חטיף.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

רב מגבת סנו
דפי אגרול/ עלי סיגר (אותו המוצר)
חצי ק״ג בשר טחון
1 בצל קצוץ
חופן צנוברים
חצי צרור כוסברה קצוצה
כף ראס אל חנות
כפית כורכום
שמן לטיגון עמוק
אופן הכנה
הכנה:
1 מטגנים ב 2 כפות שמן זית ריסטרטו את הבצל הקצוץ להזהבה קלה, מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים עד שמחליף את צבעו.
2 מוסיפים את הצנוברים והתבלינים ומטגנים עד צמצום כל הנוזלים. מכבים ומצננים.
3 מערבבים קמח עם מים עד לקבלת דבק.
4 מניחים כף מהתערובת על החלק הקרוב אלינו, מקפלים כמו אגרול, מגלגלים וסוגרים את הקצוות עם ״דבק״. שומרים בתבנית עם נייר מגבת בשכבות כדי למנוע ייבוש.
5 מטגנים בשמן עמוק.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות