קנלוני בשר מושלם
מתכון פשוט וקל של קנלוני בשר מושלם
זמן הכנה
חצי שעה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 חבילת קנלוני
500 גרם בשק בקר טחון
1 בצל קצוץ
חצי חבילת כוסברה קצוצה
1 כפית מלח
רבע כפית קינמון
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כמון
1 כפית פפריקה
3 כפות רסק עגבניות
3 שיני שום כתושות
2 כוסות מים
3 כפות שמן לטיגון
אופן הכנה
1 מחממים במחבת את השמן ומטגנים בו את הבצל עד לכדי הזהבה.
2 מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים אד שהוא משנה צבע..
3 מוסיפים את הכוסברה, הכמון, הקינמון, הפלפל והמלח ומערבבים.
4 מורידים מהאש וממלאים את הקנלוני בתערובת.
5 בתוך מחבת מכניסים את רסק העגבניות, הפפריקה, השום מלח, פלפל ומים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
6 מניחים את הקנלוני בתבנית מרופדת בנייר אפייה ושופכים מעל את רוטב העגבניות.
7 מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור בחום של 200 מעלות כשעה.
תיקון טעות כתיב
" חצי כפית טחון" -> " חצי כפית כמון"
" חצי כפית טחון" -> " חצי כפית כמון"
יוני says:
תוקן. תודה
תוקן. תודה
רועי says: