מארז בשרים חגיגי ליום העצמאות של מרינדו

לנפנף כמו שף! שיתוף פעולה חדש של מרינדו עם נבחרת שפים מובילה הולך להדליק לכם את הגחלים ביום העצמאות.
רז רהב (מסעדת OCD), תומר טל (מסעדת ג׳ורג׳ וג׳ון), עינב אזגורי (בושוויק) וענר בן רפאל (אלטער) הולכים לטלטל לכם את המנגל עם בשרים עסיסיים שטופלו ביד אמן.

לכבוד חג המנגל הלאומי הידוע גם בשמו יום העצמאות, רקמה רשת קצביות הבוטיק – מרינדו שת״פ חלומי שיהפוך את המנגל המסורתי של יום העצמאות לחוויה קולינרית מרעישה היישר ממטבחם של השפים המובילים בישראל. למשך שבועיים החל מה24.4 ועד החג, תוכלו להשיג קולקציית בשרים ל״על האש״ מנתחי בשר מובחרים, תבלינים מיוחדים ומתכונים מדויקים שהעבירו השפים אחרי ניסיונות רבים במטבח עד שהבשילו למוצר המושלם.

לכל אחד מהמשתתפים בפרויקט חיבור עמוק למטבח המקומי, חומר הגלם הישראלי נמצא בליבו של המטבח של כל אחד מהשפים, שדואג לתת במה לתוצרת מקומית בחלקת האדמה הקטנה שלו (ובמקרה של ענר בן רפאל זה לא רק מטאפורית). ולכן החיבור לחברת מרינדו היה טבעי, רשת קצביות הבוטיק שמגדלת בשר ישראלי כחול לבן ומשווקת ישירות ללקוחות שהולכים אחריהם נאמנה כבר 20 שנה, בשר איכותי, שגודל באהבה.

רז רהב וענר בן רפאל למרינדו. צילום: אנטולי מיכאלו

בין המוצרים:

המבורגרים של רז רהב – השף של מסעדת OCD שזכתה במקום השלישי בתחרות המסעדות הטובות ביותר במזרח התיכון לפני חודשים ספורים וכנראה שלא תמצאו בה מקום עד הזכייה הבאה שלו. מגיע אליכם הביתה עם שני המבורגרים מחזה וצלעות עגלה, אחד פיקנטי ואחד לגריל המתובלים ביד אמן ועסיסיים במיוחד בזכות הרכב הבשרים והתיבול המיוחד שנבחר בקפידה. ההמבורגרים ימכרו בחבילות של 5 יחידות, כל יחידה במשקל 200 גרם (99 ₪).

הקבבים של עינב אזגורי – השף ששמו נודע למרחקים בזכות מנות מושחתות ומלאות טעם עם רקח שני סוגי קבבים שנקראים בפשטות הטורקי והרומני שמסתירים תחתם את המתכון לקבב המושלם. הקבבים נעשו על בסיס עגל וטלה באחוזים משתנים ובתוכם טמן אזגורי עריסה, סומק ועוד מרכיבים שיוצרים ביס עז טעמים שמתפוצץ בפה בנגיסה. בכל אריזה תמצאו 16 קבבים (99 ₪).

עינב אזגורי למרינדו. צילום: אנטולי מיכאלו

השיפודים של תומר טל – השף של מסעדת ג׳ורג׳ וג׳ון שזכתה במקום התשיעי בתחרות המסעדות הכי טובות במזרח התיכון ממש עכשיו, גדל על ברכיו של השף חיים כהן ומביא את הטייק הישראלי שלו לשיפודים עם טעמים עמוקים של בשר, עם נגיסה חזקה שעוסו במשרת תבלינים עד לכיסוי מושלם ונאטמו עד לצלייה. האחד מבשר טלה רך ובוורסיה נוספת לבחירה שפיץ שייטל מפתיע. 8-10 שיפודים באריזה(שיפודי הטלה יעלו 139 ₪ והשפיץ שייטל 149 ₪).

תומר טל למרינדו. צילום: אנטולי מיכאלו

מרינדות של ענר בן רפאל – השף של מסעדת אלטער עטורת השבחים, יצר 2 מרינדות ייחודיות וממרח שמאפשרים משחקי טעמים ואינסוף ווריאציות לבישול והכנה שתוכלו לשחק איתן. ממרח פלפל צומה שכדאי למרוח ישירות על הבשר לפני שהוא יורד מהגריל, שיפודי פרגית או להתפנק בתוך לחמניית ההמבורגר. מרינדת למון גראס ג'ינג'ר שתחמיא לנתחים שומניים של בקר וטלה או כבדים וחלקי פנים, שאפשר לשפוך לפני סיום צריבת הבשר במחבת או לטבול בצלחת ליד ועדיף עם הידיים. מרינדת שום וצ׳ילי, רוטב חריף וכיפי שהולך עם הכל. (מרינדת למון גראס  230 מ״ל 28.90 ₪, ממרח פלפל צ׳ומה 185 גרם 28.90 ₪, שום צילי 250 גרם 26.90 ₪).

בואו לנפנף כמו שף מעל המנגל האולטימטיבי עם בשרים שמבטיחים ניצחון למקצוענים וחובבנים כאחד.

מרינדו רשת קצביות בוטיק בפריסה ארצית

סניף תל אביב ה' באייר 2 פינת ז'בוטינסקי 120 תל אביב

סניף אוסישקין 56 רמת השרון

סניף ויצמן 6 רמת השרון

סניף עין גב מול הכניסה לקיבוץ

טלפון להזמנות: 050-3993810

משלוחים לכל חלקי הארץ באתר: https://www.marinado.co.il/

וגם בוולט בתל אביב: https://wolt.com/he/isr/tel-aviv/venue/marinado-tlv

מארז בשרים קולקציית השפים של מרינדו. צילום: אנטולי מיכאלו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות