עוגת מילקי של אנה בריימן – 10 דקות הכנה
המעדן האהוב בדמות עוגה שאי אפשר להפסיק לאכול
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לעוגה:
3 ביצים
1 כוס וחצי סוכר
1 כוס וחצי קמח
1 כפית אבקת אפייה
0.75 כוס שמן
1 כף קקאו
2 מעדני מילקי עם קצפת
לגאנש שוקולד מעל העוגה:
100 גרם שוקולד מריר
100 מ"ל שמנת מתוקה
אופן הכנה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-175 מעלות. משמנים את התבנית
2 מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר, עד שהתערובת תפוחה, אחידה וחלקה. לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים של העוגה עד שהתערובת אחידה
3 מעבירים לתבנית ואופים כ-35-40 דקות, או עד שהעוגה יציבה
4 מכינים את גנאש השוקולד: מרתיחים את השוקולד המריר עם השמנת עד שמסמיך. מזלפים את הגנאש מעל העוגה