איך מכינים מיונז ביתי נפלא וקל?

למה לקנות מוצר שעבר עיבוד כשאפשר להכין בבית תוך מספר דקות? טלי עזרא, מנהלת קבוצת הפייסבוק המצליחה סיר הסירים משתפת אותנו במתכון להכנת מיונז ביתי מושלם.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 ביצים
1 כוס שמן זית
2 שיני שום
1 כף חרדל
2 כפות לימון
1/3 כפית מלח
1/3 כפית פלפל לבן
1 כף שמן זית
אופן הכנה
1 מערבלים ביצים, שני שום, חרדל, לימון, מלח, פלפל לבן וכף שמן זית בבלנדר, מג’ימיקס או בלנדר מוט לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
2 לאחר מספר ערבובים מזלפים פנימה את כוס השמן זית בזילוף עדין ועקבי עד שמתקבל מיונז מבריק וסמיך.
3 שומרים במקרר 4 ימים לפחות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      למה ככה??????

       חירבשת את כל הרכיבים ששמתי. שמים רק חלמונים !!!!!!!!!!!!!!

       חירבשת את כל הרכיבים ששמתי. שמים רק חלמונים !!!!!!!!!!!!!!
      ורד says: