קניידלך של מאיה קליין

לא רק לפסח, לכל פעם שבא לכם מרק עוף עם טעם של בית, מרפא, מחמם ומנחם

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מתכון ל – 10 יחידות:
1 כוס קמח מצה
1 כוס מים רותחים
2 ביצים מס 1
2 כפות שמן זית
מעט מלח לטעם
אופן הכנה
1 שמים את כל הקמח בקערה ויוצקים מים רותחים, מערבבים היטב עד שכל המים נספגים בקמח – התערובת הופכת לגוש מאד קשה
2 מוסיפים את הביצים אחת אחת ובוחשים היטב אחרי כל ביצה
3 מוסיפים שמן ומלח ומערבבים או לשים לתערובת אחידה (ללא גושים). אפשר לערבב בכף או במג’ימיקס/מיקסר. הבלילה ממש דלילה וזה בסדר – משאירים לנוח במקרר שעה
4 מרתיחים בסיר גדול מים עם מעט מלח, כשהמים רותחים , מרטיבים את כפות הידיים ומכינים כדורי קניידלך
5 מטילים את הקניידלך למים הרותחים. מבשלים במצב רתיחה לא יותר מ -5-7 דקות עד שצפים למעלה, בוצעים אחד לראות שהוא רך ומוכן
6 מכבים את הלהבה, בשלב שהקניידלך צפים יש לכסות במכסה חצי כיסוי (לא לסגור את הסיר הרמטי והקניידלך יתפחו)

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות