עוגת תותים וקרם מסקרפונה – עוגת הגבינה הכי טובה של עינב חקון

מתכון לעוגת תותים וקרם מסקרפונה בקערה ענקית לשרינג, עם המיקסר של קנווד החיים קלים יותר במטבח – והקינוחים הכי מרשימים שיש!

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות + התייצבות במקרר
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

750 מ״ל שמנת להקצפה
400 גרם גבינת מסקרפונה
500 גרם ביסקוויטים קרמל
100 גרם חמאה
4 חלמונים
כוס סוכר
חצי חבילה אינסטנט פודינג וניל
500 גרם תותים
2 כפות סוכר
מיץ מלימון 1
3 כפות ליקר קוואנטרו
אופן הכנה
1 נתחיל בהקצפה של החלמונים
2 לקערת המיקסר נוסיף את החלמונים וכוס הסוכר
3 נקציף במהירות עד קבלת קצף יציב ובהיר.
4 נחתוך את התותים לקוביות קטנות
5 נעביר לקערה ונוסיף מיץ לימון, 2 כפות סוכר וליקר קוואנטרו. נערבב ונניח בצד.
6 נעבור להקצפה של קרם המסקרפונה יחד עם השמנת להקצפה ואינסטנט הפודינג עד קבלת קרם יציב ותפוח.
7 נקפל את קרם החלמונים עד מרקם אחיד.
8 נמיס את החמאה במיקרוגל
9 את הביסקוויטים נטחן למרקם פירורי ונערבב יחד עם החמאה. את התותים נסנן מהנוזלים
10 ונעבור להרכבת העוגה: נסדר בקערת זכוכית שכבות של ביסקוויטים, קרם מסקרפונה ותותים עד סוף הקערה.
11 נכסה בניילון נצמד ונעביר ללילה במקרר.
12 נוציא ונגיש. בתיאבון.
מנה מנצחת! קרם מסקרפונה ותותים, השילוב המושלם לחג שבועות. צילום: עינב חקון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם