סלט משוויה פיקנטי מלא בעגבניות ופלפלים חריפים קל להכנה של הגר גבאי

מתכון של פלפלת הגר גבאי לסלט משוויה. הסלט שיכבוש את שולחן העל האש שלכם! ביחד עם פיתה זה סלט שהוא באמת חלום, קל להכנה ואפשר להכין אותו עם כל הירקות שקצת התעייפו לכם במקרר.

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 חצילים
4 עגבניות תמר או רגילות
פלפל חריף ירוק
פלפל אדום
ראש שום שלם
לימון
רבע כוס שמן זית
כפית כמון
חצי כף מלח
חצי כף פלפל שחור
אופן הכנה
1 נצרוב את כל הירקות על המנגל או בתנור היטב עד שהם שרופים מעט מכל הכיוונים. נוציא את הירקות לקערה.
2 את החציל נעטוף בניילון נצמד, נקטום את הראש שלו ונוציא את הליבה אל מסננת (טריק מטורף שמונע את כל הלכלוך מהקליפה של החציל במטבח!)
3 נקלף את שאר הירקות ונכניס למסננת. נשאיר מעט קליפה בחלק מהירקות כדי להעשיר את טעם הסלט.
4 נוסיף רבע צרור פטרוזיליה קצוצה ונחתוך את הכל יחד.
5 נוסיף רבע כוס שמן זית, כפית כמון, חצי כף מלח גס, חצי כף פלפל שחור ומיץ מלימון אחד. נערבב את הכל היטב תוך כדי קיצוץ וערבוב. הסלט נשמר היטב במקרר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם