עוגיות מרציפן של מיקי שמו

עוגיות מרציפן שמתאימה לחג הפסח ובעיקר לחובבי המרציפן. השף קונדיטור מיקי שמו מספק לנו מתכון מושלם שכל אחד יכול להכין.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים לכ – 30 עוגיות :
500 גרם מרציפן חתוך לקוביות
2 חלבונים
200 גרם סוכר (1 כוס)
קליפה מגוררת מ- 1 לימון
60 מ”ל מיץ תפוזים (1/4 כוס)
2 כפיות ליקר שקדים
לציפוי:
200 גרם אבקת סוכר
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל- 160 מעלות.
2 מעבדים מרציפן וחלבונים במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
3 מוסיפים סוכר, גרידת לימון, מיץ תפוזים וליקר השקדים וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית.
4 מרטיבים מעט את הידיים, יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 3 ס”מ ומגלגלים באבקת הסוכר.
5 מניחים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפיה במרווחים של 3 ס”מ.
6 אופים כ- 20 דקות, עד שהעוגיות זהובות גם בתחתית.
7 שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבועיים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות