כדורי שוקולד אגוזי לוז ומרציפן

כדורי שוקולד לפסח עם אגוזי לוז ומרציפן חלומיים גם למי שלא חובב מרציפן

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מצרכים ל-30 יחידות
200 גר` אגוזי לוז קלויים וטחונים גס
200 גר` שקדים טחונים גס
150 גר` קוקוס
1 כפית תמצית שקדים
300 גר` מרציפן מוכן מגורר גס
3 ביצים גודל L
1/4 כוס מים
1/2 כוס קורנפלור
לציפוי:
200 גר` שוקולד מריר
3 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
1 במיקסר עם וו גיטרה לערבב את כל החומרים היבשים, להוסיף ביצים,מים,לערבב עד לאיחוד החומרים
2 בידיים רטובות ליצור כדורים או אצבעות קטנות, להניח בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה
3 לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דק` עד להזהבה. לא לייבש את העוגיות כי אז תאבד העסיסיות, לצנן היטב
4 להמיס במיקרוגל שוקולד ושמן ,לערבב היטב לטבול את העוגייה בשוקולד המומס(אפשר להיעזר במזלג) עד לכיסוי מלא
5 כך את כל השאר בכל פעם עוגייה אחת

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: