גלידת מרשמלו בנינג'ה קרימי
מתכון לגלידת מרשמלו עם מרקם הכי רך שיש שאפשר להגיע אליו רק עם קרימי של נינג'ה
קרדיט: חיה טבואדה
זמן הכנה
7 דקות
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
25 דק׳ (פלוס זמני הקפאה)
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 חבילות מרשמלו בצבעים (אנחנו בחרנו לבן וורוד)
200 גר׳ חמאה
2 מיכלים של שמנת מתוקה להקצפה
חבילה אחת של אינסטנט פודינג בטעם וניל
להגשה: סוכריות צבעוניות
אופן הכנה
1 מכינים את השמנת – מקציפים את השמנת (שני המכלים יחד) יחד עם אינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת אחידה. מניחים בצד.
2 מפרידים את המרשמלו לפי צבעים (מניחים כמה יחידות בודדות של מרשמלו מכל צבע בצד לטובת ההגשה).
3 מחממים סיר קטן על אש נמוכה, מכניסים פנימה את המרשמלו שהפרדנו לפי צבע (אם בחרנו לבן וורוד, ממיסים אותם בנפרד כדי לשמור על הבדלי הצבעים) יחד עם 100 גר׳ חמאה.
4 ממיסים על אש בינונית תוך כדי ערבוב תמידי עד שהמרשמלו כולו נמס להתמצק חזרה לבלילה אחת אחידה ונוזלית, מעבירים לקערה ושניים בצד לצינון קל (כדי שבערבוב עם השמנת השמנת לא ׳תיפול׳).
5 חוזרים על הפעולה גם עם הצבע השני של המרשמלו.
6 מחלקים את הקצפת שהכנו בין שתי הקערות של המרשמלו המומס ומערבבים היטב עד לאיחוד.
7 מעבירים כל אחת מהבלילות שבקערות למיכלים של הרינג׳ה קריטי ומכניסים להקפאה במקפיא למשך הלילה, מומלץ להקפיא למשך 24 שעות.
8 מוציאים, מכניסים כל מיכל הנינג׳ה קרימי ומפעילים במצב ״גלידה״. במידה ואחרי ההפעלה הראשונה התערובת מעט גרגירית או במרקם לא אחיד מספיק, ניתן להוסיף מעט שמנת ולעשות עירבון נוסף, לקבלת מרקם רך יותר.
9 מוציאים , מגישים בכלי הגשה ידי עם תוספות שבא לכם, אנחנו שרפנו כמה מרשמלואים והוספנו אותם יחד עם סוכריות צבעוניות. מגישים ובתאבון.