חרוסת מרוקאית

מתכון מרוקאי לחרוסת לפסח, עם תמרים ופקאנים וציפורן שעושה את כל הטעם

זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חבילת תמרים בוואקום ללא גרעינים
1 כוס אגוזי פקאן, קצוצים גס
1 1/2 כוסות יין מתוק
1 כף קינמון
1/2 כפית ציפורן
אופן הכנה
1 ממיסים את התמרים ביין על להבה נמוכה עד לקבלת עיסה אחידה
2 מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב
3 מסירים מהאש ומוסיפים את האגוזים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות