מתכוני מרגריטות לכבוד יום המרגריטה הבינלאומי – איך להכין את הקוקטייל המושלם
3 מתכוני מרגריטות קלות להכנה: מרגריטה קלאסית, מרגריטה יפנית ומגריטה למבדה. קוקטיילים מושלמים ליום המרגריטה הבינלאומי!

בשיתוף הכרם
מתכונים של המיקסולוג דניאל קיסלסי
זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
מרגריטה קלאסית:
45 מ״ל טקילה רוסטר רוחו בלנקו
15 מ"ל קוונטרו
15 מ"ל מי סוכר
35 מ"ל מיץ לימון
אופן הכנה
למרגריטה קלאסית:
1 לשקשק היטב בשייקר עם קרח ולסנן סינון כפול לכוס קופ קרה עם כתר מלח
2 לחיים!

מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
מרגריטה יפנית:
40 מ״ל טקילה רוסטר רוחו בלנקו
20 מ"ל קוונטרו
20 מ״ל רוטן יוזו
40 מ"ל מיץ לימון
אופן הכנה
למרגריטה יפנית:
1 לשקשק היטב את כל המרכיבים בשייקר ולסנן סינון כפול לכוס קופ קרה עם כתר של מלח וטוגרשי
2 לחיים!

מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
מרגריטה למבדה:
40 מ״ל טקילה רוסטר רוחו בלנקו
15 מ״ל קוונטרו
10 מ״ל בולס בלו קירסאו
40 מ״ל מיץ לימון
20 מ״ל רוטן קוקוס
אופן הכנה
למרגריטה למבדה:
1 לשקשק היטב בשייקר עם קרח ולסנן סינון כפול לכוס קופ קרה עם כתר של קוקוס טחון
2 לחיים!

*צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!