עוגת שיש מעודנת של נועה נבות

עוגה רכה, נימוחה וסופר טעימה! לא מתוקה מדי אבל ממכרת מאוד – מהעוגות האלה שאפשר לחסל בשקט חצי תבנית מבלי להרגיש! פשוט מושלמת ליד הקפה…

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית קוגלהוף/ 2 תבניות אנגלישקייק
4 ביצים
1 כוס סוכר ( 200 גרם )
2 שקיות סוכר וניל
2 כוסות קמח ( 280 גרם )
1 כפית אבקת אפיה
1 כף שטוחה קקאו
75 גרם שוקולד חלב מומס עם 2 כפות חלב
2 גביעי יוגורט טבעי ( 300 מ”ל )
4\3 כוס שמן
מעט חמאה וקמח לשימון ולקימוח התבנית
אופן הכנה
1 לחמם תנור ל-180 מעלות. לשמן את התבנית בחמאה ולקמח במעט קמח
2 להקציף ביצים, סוכר וסוכר וניל בעזרת מיקסר או מטרפה
3 להוסיף יוגורט ושמן ולערבב עד לאיחוד
4 להוסיף קמח ואבקת אפיה ולערבב רק עד שהתערובת אחידה ולא יותר! ערבוב יתר יפגע במרקם העוגה
5 להעביר לקערה נפרדת שליש מהתערובת, להוסיף קקאו ושוקולד מומס ולערבב לתערובת אחידה ( לא יותר מדי )
6 לצקת לתבנית מחצית מהבלילה הבהירה ועליה מחצית מהבלילה הכהה. לחזור על הפעולה שוב עד שהבלילות נגמרות. ליצור בעזרת סכין דוגמת שיש
7 להכניס לתנור ולאפות כ – 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש והעוגה מזהיבה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות